Thomas_på_mlogga

Så var man precis hemkommen från sitt första årsmöte på en fiskevårdsförening. Som representant för Kävlinge kommuns ägor (bland ca 700  andra fastighetsägare) var jag inbjuden till  Fiskestämma med Kävlingeåns-Löddeåns Fiskvådsområdesförening. Dock inte alla 700 närvarande!

Eftersom jag bara fiskat en gång i livet tidigare, för ca: 40 år sedan, var detta en annorlunda upplevelse. Det enda minnet av den händelsen är dessutom att när jag kastade ut fick med mig mitt fiskespöfodral ut i havet. Bra start.

I vilket fall. Det var uppenbarligen en mycket välskött förening och det hela var mycket trevligt. Man gör en god gärning både för fiskare och allmänhet i övrigt.

Ca: 3000 dygnskort och 300 årskort säljer man per år.

Sista timmen höll Anders ett föredrag om arter och hur mycket fisk som finns i området.

Se mer … http://www.loddean-fiske.se/