Denna nyhet är mer än 3 år gammal

2 september, 2016

Uttalande

Med anledning av det allvarliga brott som skedde i Kävlinge under onsdagen har idag samtliga partiföreträdare lämnat följande uttalande. Ett uttalande som vi i presidiegruppen från moderaterna, Johan Ericsson, Annsofie Thuresson, Thomas Lövskog och Patrik Bengtsson, självklart också står bakom:

Med anledning av onsdagskvällens mycket allvarliga brott på Korsbacka och efterföljande debatt som har uppstått bland annat på sociala medier, så vill vi partiföreträdare för kommunens partier påtala följande.

Vi har förståelse för att allvarliga brott upprör och berör. Vi känner samma sak och våra tankar går till de drabbade.

I Kävlinge kommun arbetar vi och löser problem i dialog och i samverkan med sociala myndigheter och polisen. Vi ser med oro på uttalade som görs i affekt och i många fall är hatiska och spekulerande. Våld föder våld och hat föder hat. Det är inte så vi arbetar i Kävlinge.

Pia Almström
Moderaterna

Catrin Tufvesson
Socialdemokraterna

Lars Andersson
Sverigedemokraterna

Carina Ingelsson
Liberalerna

Stina Larsson
Centerpartiet

Nils Nyberg
Miljöpartiet

Peter Rugarn
Kristdemokraterna

Jan Persson
Vänsterpartiet

Ta ställning och dela artikeln