Denna nyhet är mer än 3 år gammal

23 november, 2018

Välkomna till presskonferens!

På måndag presenterar Alliansen i Kävlinge sin politiska plattform för 2019-2022 och de direktiv som kommer att läggas inför eftermiddagens budgetfullmäktige för 2019. Presskonferensen inleds kl 13 i kommunhuset i Kävlinge, där representanter från alla Alliansens partier kommer att vara närvarande.

Vi har haft förmånen att i olika konstellationer leda Kävlinge kommun tillsammans i 12 år. Under denna tid har Kävlinge utvecklats till Sveriges kvalitetskommun, ökat i samtliga rankingar, vare sig det är skola, omsorg, företagsklimat eller miljö.
Detta kommer vi fortsätta utveckla de kommande fyra åren – tillsammans i Alliansen. Vi i moderaterna är glada för att vårt samarbete fortsätter kommande mandatperiod.


Pia Almström


Annsofie Thuresson

Ta ställning och dela artikeln