21 september, 2022

Stort tack för ert förtroende!

Vi har, sedan en dryg vecka det preliminära valresultatet, och idag har det slutliga räknats. Vi är väldigt stolta och glada över att ha fått ökat förtroende från våra invånare och få ytterligare ett mandat i kommunfullmäktige. Vi ser det som ett gott kvitto på det arbetet vi gjort och på de frågor vi gick till val på.

För vår del så kommer vi att ta ledartröjan som största parti och vi är övertygade om att vi kan förhandla och skapa en trygg och stabil ledning av kommunen de kommande fyra åren. För oss är fokus ordning och reda och vi kommer, efter alla röster är räknade och våra interna processer är i ordning, att påbörja arbetet med förhandlingar kring politik, samverkan och styrning kommande mandatperiod.

Stort tack för ert förtroende!

Ta ställning och dela artikeln