30 januari, 2024

Kallelse till Årsmöte 2024

Välkomna till årsmöte måndagen den 26 februari 2024 kl 18. Årsmötet kommeravhållas på Dahls hotell i Löddeköpinge. Efter årsmötet äter vi en bit mat tillsammans på Lucys Diner, också på Dahls hotell i Löddeköpinge

På årsmötet ska vi välja en ny styrelse, nomineringskommitté samt behandla förslag från styrelsen (Propositioner) och förslag från medlemmarna (Motioner). Motioner från medlemmar ska vara styrelsen tillhanda senast två veckor innan årsmötet, det vill säga 2024-02-12.

Motioner mailas in till info@kavlingemoderaterna.se. Ifall du som medlem behöver en mall för att skriva din motion så bistår vi gärna med denna. Kontakta oss på info@kavlingemoderaterna.se så ser vi till att du får tillgång till mailen. Vi
kommer också lägga den tillgänglig på vår facebookgrupp ”medlem Kävlingemoderaterna”.

Handlingarna till årsmötet kommer finnas tillgängliga i digital form på vår hemsida
www.kavlingemoderaterna.se senast en vecka innan årsmötet, det vill säga
2024-02-19.

För att kunna beställa tillräckligt med förtäring ber vi er att anmäla er till årsmötet senast 2024-02-19 genom mail till info@kavlingemoderaterna.se.

Igen varmt välkomna!

Program för årsmöte
18:00 Inledning
18:10 Årsmötesförhandlingar
19:00 Mingel med förtäring

Hälsningar
Styrelsen
Moderaterna i Kävlinge

Ta ställning och dela artikeln